
Google v loňském roce oznámil, že začne mazat dlouhodobě nevyužívané účty
Před samotným smazáním vám postupně přijde několik upozornění
Do účtu se stačí přihlásit jednou za dva roky a nebude smazán
Už v květnu loňského roku jsme vás informovali o chystaném úklidu u společnosti Google, která oznámila záměr mazat dlouhodobě neaktivní účty. Proces měl postupně odstartovat na konci roku a my můžeme potvrdit, že dochází k rozesílání první várky upozornění.
Nemusíte se bát, pořád máte dostatek času se ke svému účtu přihlásit. Ochranná lhůta je nastavena na 8 měsíců, první účty tedy začnou mizet až ve druhé polovině roku 2024. Pokud o méně používané účty přijít nechcete, je potřeba se jednou za čas přihlásit.
Vše je podrobně popsáno přímo na oficiálních stránkách, úplně stačí si na zařízení s přihlášením účtem pustit YouTube video (samozřejmě pokud jste na YouTube přihlášeni), zkontrolovat Gmail nebo například stáhnout aplikaci v Obchodu Play. Ke smazání účtu dojde v ok... celý článek najdete na
www.SvetAndroida.cz
Komentáře
Okomentovat